Streaming av begravelser/seremonier

Avdødes digitale liv

 

Nå har det blitt vanlig over hele landet å streame begravelser, slik at flere kan delta i seremonien selv om dem ikke kan være fysisk tilstede.

Salangen – Nyheter Drift AS har utstyr for å kunne streame kirkelige handlinger, slik at dem som ikke kan være inne i kirkerommet ved slike handlinger også kan følge seremonien på web –tv.

Vi kan tilby å streame bisettelse, til en rund pris av Kr. 6.000,- + mva. samt reisekostnader ihht. Statens satser til og fra kontorsted i Salangen til kirkestedet. Dette er en streaming, der vi besørger internett og sørger for god lyd fra seremonien med tapping av lyd fra kirkens lydanlegg, og 1 stk kamera med 1 mann fra oss. Her kan vi kun tilby direktestreaming, ikke opptak pga. rettighetsspørsmål.

Vi kan også tilby begravelsesfotografering i begravelser, der en fotograf fra oss følger seremonien, og gir et utvalg bilder til familien/pårørende i etterkant. Dette kan vi tilby for kr. 2500,- eks. mva.

Dersom dette er interessant, ta kontakt med oss på telefon 957 90 086 eller e-post jhl@salangen-nyheter.com, og be om en avtale i henhold til spesifikke ønsker ved streaming.

Tilbud,streaming og fotografering – begravelser

Dere kan også kontakte begravelsesbyrået Sandbakk Begravelsehjelp.

I forbindelse med streaming benyttes 4G nettet. Vi garanterer ikke kvaliteten på 4G nettet der streamingen blir utført fra eller dit det blir streamet til.

Streamingen utføres med beste kvalitet ut fra de forhold som er lagt til rette. Dårlig 4G Nett kan vi dessverre ikke gjøre noe med og vi fraskriver oss derfor ansvar for dårlig 4G nett.

Skip to content