Streaming av begravelser/seremonier

Avdødes digitale liv

 

Nå har det blitt vanlig over hele landet å streame begravelser, slik at flere kan delta i seremonien selv om dem ikke kan være fysisk tilstede.

Salangen – Nyheter Drift AS har utstyr for å kunne streame kirkelige handlinger, slik at dem som ikke kan være inne i kirkerommet ved slike handlinger også kan følge seremonien på web –tv.

Vi kan tilby å streame bisettelse, til en rund pris av Kr. 6.000,- + mva. samt reisekostnader ihht. Statens satser til og fra kontorsted i Salangen til kirkestedet. Dette er en streaming, der vi besørger internett og sørger for god lyd fra seremonien med tapping av lyd fra kirkens lydanlegg, og 1 stk kamera med 1 mann fra oss. Her kan vi kun tilby direktestreaming, ikke opptak pga. rettighetsspørsmål.

Vi kan også tilby begravelsesfotografering i begravelser, der en fotograf fra oss følger seremonien, og gir et utvalg bilder til familien/pårørende i etterkant. Dette kan vi tilby for kr. 2500,- eks. mva.

Dersom dette er interessant, ta kontakt med oss på telefon 957 90 086 eller e-post jhl@salangen-nyheter.com, og be om en avtale i henhold til spesifikke ønsker ved streaming.

Tilbud,streaming og fotografering – begravelser

Dere kan også kontakte begravelsesbyrået Sandbakk Begravelsehjelp.

Skip to content